Vinter i Färgelanda

Är hos mor i Färgelanda

Va ut med vovven å då kom dessa bilderna till med mobilen då kameran glömdes hemma.

Jag tvättar lite med och så har jag lagat mat, nån slags kycklingwok.


Nu ligger vi i soffan jag och Boss å slappar oss, de e ju lördag =)


Du milde DET BLEV VINTER I VINTER :-o

Borde egentligen sova för jag e bra trött då jag la mig kl 03:00 igår natt men jag vill bara skriva mitt blogginlägg jag skrev på bussen hit till mamma i Färgelanda. Hon ska iväg på sykurs och då passar jag vovven.

// Kändes inte kul att gå ifrån missetassarna, tycker att det borde kännas som när jag jobbar dubbelt. Gjorde i ordning två hinkar med pellets utöver lådorna, massa vattenskålar och full vattenfontän, tre fulla matskålar och så fick dom lite torrgodis precis när jag gick. Jag kollade med Martina om hon skulle in till Uddevalla men det hade inte funkat ändå eftersom hon inte har nyckel. Jag vet att tassarna klarar sig men det ska ju inte vara så här egentligen.

Kändes lite konstigt att gå ut idag efter två dagar inomhus i soffan och värmen. Det var som att jag hade glömt bort att det är vinter men det kom tillbaka fort.

Jag tycker det är lite komiskt hur de flesta har reagerat över all snön. Det gnälls, pustas, stånkas och stönas. VARFÖR??? undrar jag. Vi bor i Sverige, ett land med årstider där vinter ingår och det SKA VA SNÖ HÄR DÅ!!! Man har blivit chockade över att vi har fått vinter IGEN. Har man glömt hur det var förr??? Inte jag, kallt, blött och halt! Hur gjorde man förr då? Jo, man skottade, plogade, bytte till vinterdäck (som man måste enligt lag) och bökade med kläder precis som vi måste göra nu. Jag gillar vintern när den är som den är nu. Har åkt pulka som aldrig förr =))) Om jag inte har gnällt själv??? Jodå, på den dåliga plogningen och skottningen utanför min portuppgång och att jag inte har termobyxor men knappast på att det är vinter på vintern ;-)

Hjälpredor med nya diskhandskar


Har gjort färdigt min cardstockförvaring och givetvis fick jag hjälp denna gången, dock under kraftig protest från visst håll.

Matte, jag tuggar här så slipper du klippa av den, jag har vassa tänder.


Här blir bra att klippa matte.


Du matte, e denna du klipper med?


Du e tråkig matte!!! Jag håller fast saxen så du måste leka med mig för att komma åt den.


Kom igen Yava!!! Ju mer vi hjälper henne ju fortare kan hon leka med oss!!!


Snurra det där pappret runt den här saken nu och så limmar du här inne så blir det bra.


Efter det förslaget så var hjälpen slut men jag fick till den ganska bra ändå. Den är lite tråkig i utseendet men jag ska ha cardstock i den vilka e enfärgade och då matchar de liksom. Såhär blev resultatet.


Har plockat i ordning disken som blivit då jag va dålig igår och testade mina nya diskhandskar, det var faktiskt en smula roligare att göra arbetet i dom =)


Så vill jag ju höra vad ni säger om bågtestet. Kan väl nämna att mina nuvarande bågar e svarta så jag vill ha nåt diskret nu.

De va allt för denna gång!


Glasögonbågar å annat

Vilken storlek ska jag välja på dessa bågarna?

Large (va tvungen att hålla annars hade de vart snedare än de är)
Medium
Small
Mmm lite svårt att se skillnad men det går om man bara tittar ordentligt.

Sedan har jag två bågar till, inte olika den ovan men ändå annorlunda.

1


 


Givetvis fick jag hjälp


Ja, sedan i onsdags är jag hemma i magsjuka. Känner mig redan mycket bättre idag torsdag, mycket tack vare en hjälpsam arbetskollega. Camilla tusen TACK!!! för hjälpen. Hon köpte mig Proviva blåbärssoppa. Har fått i mig knäckemacka och lite kaffe idag så huvudvärken försvann. Igår var det nära jag ringde ambulans, hade sååååå jääääävlaaaaaa ont i hela ryggen, trots de inte vill ha magsjuka folk på sjukhusen men efter ett varmt bad och en tablett extra så gav det värsta med sig. Jag brukar bara smågnälla att jag har ont men denna gången visste jag inte vart jag skulle ta vägen. I alla fall så mår jag mycket bättre idag.

I lördags var jag på scrapträff i www.creativica.se affären, den var trevlig och alldeles lagom för mig. Började på två kort och limmade ihop min andra pappersförvaring, inte illa för att vara mig =) Söndagen tillbringade jag och mamma på Torp några timmar =) Jag fick en ny gosig filt, kolla bara hur mysig den ser ut.


Fick lite annat smått med men det visar jag inte nu utan det kommer kanske i framtiden. Ja, sedan tidigare vet ni kanske att jag funderar på att plugga och det gör jag fortfarande men det är mycket att tänka över, inte bara att kasta sig in i som många tycks tro. Jo, det ger mig större säkerhet i framtiden men det ska ju funka under tiden med.

Ok det var det för denna gången.


RSS 2.0