Du milde DET BLEV VINTER I VINTER :-o

Borde egentligen sova för jag e bra trött då jag la mig kl 03:00 igår natt men jag vill bara skriva mitt blogginlägg jag skrev på bussen hit till mamma i Färgelanda. Hon ska iväg på sykurs och då passar jag vovven.

// Kändes inte kul att gå ifrån missetassarna, tycker att det borde kännas som när jag jobbar dubbelt. Gjorde i ordning två hinkar med pellets utöver lådorna, massa vattenskålar och full vattenfontän, tre fulla matskålar och så fick dom lite torrgodis precis när jag gick. Jag kollade med Martina om hon skulle in till Uddevalla men det hade inte funkat ändå eftersom hon inte har nyckel. Jag vet att tassarna klarar sig men det ska ju inte vara så här egentligen.

Kändes lite konstigt att gå ut idag efter två dagar inomhus i soffan och värmen. Det var som att jag hade glömt bort att det är vinter men det kom tillbaka fort.

Jag tycker det är lite komiskt hur de flesta har reagerat över all snön. Det gnälls, pustas, stånkas och stönas. VARFÖR??? undrar jag. Vi bor i Sverige, ett land med årstider där vinter ingår och det SKA VA SNÖ HÄR DÅ!!! Man har blivit chockade över att vi har fått vinter IGEN. Har man glömt hur det var förr??? Inte jag, kallt, blött och halt! Hur gjorde man förr då? Jo, man skottade, plogade, bytte till vinterdäck (som man måste enligt lag) och bökade med kläder precis som vi måste göra nu. Jag gillar vintern när den är som den är nu. Har åkt pulka som aldrig förr =))) Om jag inte har gnällt själv??? Jodå, på den dåliga plogningen och skottningen utanför min portuppgång och att jag inte har termobyxor men knappast på att det är vinter på vintern ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0